FSUNK
25 Nën
fsunk

Njoftim – Gani Ibrahimi emërohet u.d President i FSUNK-së

Për të diskutuar rreth iniciativave të reja në promovim të sportit universitar dhe hapave ekzekutiv që duhet të ndërmerren, Bordi Drejtues...
05 Nën
fsunk

Presidentja FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi takoi rektorin e Universitetit të Prishtinës, prof. dr. Naser Sahitin

Presidentja Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës (FSUNK), znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi ka takuar sot rektorin e Universiteti i Prishtinës, prof. dr....
21 Sht
fsunk

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Sportit Universitar

Kampusit të Universitetit të Prishtinës ka kohë që i kishte munguar një ditë si kjo! Tradita e shënimit të Ditës Ndërkombëtare...
11 Sht
fsunk

Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit Evropian të Sportit Universitar (EUSA)

Presidentja e #FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit Evropian të Sportit Universitar (#EUSA), e cila u...
08 Sht
fsunk

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA), pjesëmarrëse studentja e Universitetit të Prishtinës dhe e FSUNK-së, Finesa Sylejmani

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA) ka nisur sot. Pjesë e këtij projekti unik të arsimit, i cili shërben si...
03 Sht
fsunk

Streetball e organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina

ërveç që na pret shumë argëtim, në aktivitetin e #Streetball të organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina do të këtë edhe...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian