FSUNK
31 Maj

Gjatë këtij hikingu, studentët e universiteteve dhe kolegjeve anëtare të FSUNK-së, eksploruan bukuritë e këtij Parku Kombëtar të Shqipërisë Veriore. Të shoqëruar nga presidentja, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi dhe drejtuesit e tjerë të Federatës, rreth 100 studentë morën pjesë në këtë ecje. Studenti Kastriot A. Peci tha që kalimi i kohës në natyrë është një aktivitet…

27 Maj

Historia unike, bukuritë e rralla natyrore, traditat dhe kultura e pasur e Kosovës janë paraqitur në mënyrë fantastike në këtë video të studentes, Vlera Bahtiri.  Vlera është e deleguara e FSUNK-së në FISU Student Ambassadors, të FISU – Federatës Ndërkombëtare të Sportit Universitare, falë aktivitetit të saj në organizimet e FSUNK-së. Ajo njihet si një…