FSUNK
28 Mar

FSUNK-ja ka mbajtur sot Kuvendin e Rregullt të Punës, ku të pranishëm ishin Bordi Drejtues i Federatës, i prirë nga U.D presidenti, z. Gani Ibrahimi, përfaqësuesit e universiteteve dhe kolegjeve anëtare, si dhe stafi administrativ. Në cilësinë e monitoruesve, të pranishëm në këtë Kuvend ishin edhe z. Besim Aliti, sekretar i Komitetit Olimpik të Kosovës…

06 Mar

FSUNK, së bashku me Federatën e Karatesë organizuan sot Kampionatin Universitar në Karate. Studentë të universiteteve dhe kolegjeve të vendit i dhanë gjallëri sallës “1 Tetori”, duke garuar për të parin e këtij kampionati. Shpërblimet për të kampionët u ndanë nga përfaqësues të të dyja federatave, znj. Venita Smakaj, FSUNK, z. Nazmi Gashi – FKK…

02 Mar

Po fillojmë së shpejti… Liga Universitare po i pret studentët sportistë, që të përfaqësojnë universitetin e tyre në sportet: • Futsal (M) • 3 x 3 Basketboll (M) • Volejboll (F) • PingPong ( F & M) • Shah ( F & M) • Pikado (F & M) Ju që doni të shpalleni kampionë, e…