FSUNK
23 Jan

Në tryezën e diskutimit për sportin, organizuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Kosovo Olympic Committee, i pranishëm ishte edhe Kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti. Gjatë tryezës, z. Musa Selimi – anëtar i bordit drejtues të FSUNK-së, njëherësh drejtor ekzekutiv i 2022 FISU University World Cup Handball, e informoi Kryeministrin…