FSUNK
29 Qer

Në Durrës, aty ku një vit më parë u nënshkrua memorandumi i bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sportit Universitar të Kosovës (FSUNK) dhe Federatës Shqiptare të Sportit Universitar (FSHSU), u mbajt dje Kampionati Mbarëkombëtar Universitar. Federata e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, sollën Kampionatin e Parë Mbarëkombëtar Universitar, duke i hapur kështu rrugë shumë aktiviteteve të…

26 Qer

Sot Akademia për Lidership dhe Vullnetarizëm, në bashkëpunim ne FSUNK-në, vazhduan me ditën e dytë të Konferencës për Lidership dhe Vullnetarizëm. Gjatë ditës, personalitete eminente vendore dhe ndërkombëtare të sportit universitar prezantuan para studentëve pjesëmarrës në këtë aktivitet. Edhe studentët pjesëmarrës patën rastin që të jenë pjesë aktive e konferencës duke prezantuar pikëpamjet e tyre…

25 Qer

U mbajt sot Konferenca për Lidership dhe Vullnetarizëm e organizuar nga Akademia për Lidership dhe Vullnetarizëm e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit dhe FSUNK-ja. Në hapje të konferencës të pranishmëve iu drejtua dekani i FEFS-it, njëherësh anëtar i Bordit Ekzekutiv të FSUNK-së, Musa Selimi. Ai falënderoi të gjithë të pranishmit për mbështetjen e dhënë…

13 Qer

Në një ambient të mbushur me studentë dhe drejtues të sportit vendor, u ndanë shpërblimet për triumfuesit e Ligës Universitare në Futsal, Ligës Universitare në Pingpong dhe të Kampionatit në Beach Volley. Pjesëmarrës në këtë aktivitet përmbyllës ishin: kryetarja e FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri – Kelmendi, anëtarët e Bordit Drejtues dhe sekretarja e Federatës Venita…

04 Qer

FSUNK-ja po organizon kampionatin e radhës, fituesit e të cilit do të kualifikohen për pjesëmarrje në Kampionatin Kombëtar të Sportit Universitar në Shqipëri. Përveç kësaj, Federata jonë ka planifikuar edhe ndarjen e shpërblimeve të tjera për studentët pjesëmarrës. Për t’u bërë pjesë e këtij kampionati, ju lutëm të aplikoni për regjistrim në këtë link: shorturl.at/uKOY3…