FSUNK
24 Qer

Dje FSUNK-ja u bë pjesë e aktiviteteve të organizuara nga Kosovo Olympic Committee, në Ditën Ndërkombëtare Olimpike. 🌲 Në emër të presidentit Musa Selimi, sekretarja Venita Smakaj mbolli pemën olimpike në kampusin e Universiteti i Prishtinës. Gjatë kësaj dite, përfaqësues të federatave sportive vendore mbollën pemët e tyre në këtë hapësirë të UP-së, e cila…

12 Qer

“Një komb, një kampionat” ishte moto që sot Federata e Sportit Universitar e Kosovës dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar lansuan në ditën kur u bë edhe nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet tyre. Në ambientet e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës, presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi dhe ai i FSHSU-së, Besnik Veliu nënshkruan protokollin…