FSUNK

Bordi Ekzekutiv i FSUNK-së

 • Diellza Kelmendi

  Kryetare

  Pozita: Kryetare e FSUNK-së Email: diellza.kelmendi.fsunk@gmail.com

  Diellza Kelmendi u lind në Prishtinë me datën 19.09.1983. Është e martuar dhe jeton në Prishtinë. Ka përfunduar studimet e doktoratës në Maqedoninë Veriore. Nga viti 2000 deri në vitin 2008 ishte basketbolliste aktive në klubin “Universiteti” në Prishtinë, dhe përfaqësueses së Kosovës. Nga viti 2012 është angazhuar si mësimdhënës në Kolegjin AAB, Universitetin e Prishtinës, dhe Kolegjin Universi. Nga viti 2017 e deri më 8 mars 2021, nënkryetare në Federatën e Sporteve Universitare të Kosovës, duke dhënë kontributin si organizatore e garave të ndryshme sportive, hartimin e projekteve, konferencave dhe trajnimeve të ndryshme në gjithë Kosovën për të gjithë studentët/studentet e të gjitha institucioneve publike dhe private. Nga viti 2017-2021, kryetare e Këshillit Profesional në Federatën e Hendbollit. Nga data 08.03.2021, iu besua posti i presidentit të FSUNK-së, ku u votua unanimisht nga delegatët në Kuvendin Zgjedhor, me mandat katërvjeçar 2021-2024.

 • Venita Smakaj

  Sekretare e përgjithshme

  Pozita: Sekretare e përgjithshme e FSUNK-së Email: venita.smakaj.fsunk@gmail.com

 • Flamur Hyseni

  Nënkryetar

  Pozita: Nënkryetar në FSUNK Institucioni: Universiteti "Kadri Zeka" Email: flamur.hyseni.fsunk@gmail.com

 • Musa Selimi

  Anëtar i Bordit

  Pozita: Anëtar i Bordit në FSUNK Institucioni: Universiteti i Prishtinës Email: musa.selimi.fsunk@gmail.com

 • Përparim Avdullahu

  Anëtar i bordit

  Pozita: Anëtar i bordit në FSUNK Institucioni: Universiteti i Prizrenit Email: perparim.avdullahu.fsunk@gmail.com

 • Gani Ibrahimi

  Anëtar i bordit

  Pozita: Anëtar i bordit në FSUNK Institucioni:Universiteti i Prishtinës Email: gani.ibrahimi.fsunk@gmail.com

 • Muhamed Krasniqi

  Anëtar i bordit

  Pozita: Anëtar i bordit në FSUNK Institucioni: Kolegji Tempulli Email: muhamed.krasniqi.fsunk@gmail.com

 • Abedin Bahtiri

  Anëtar i Bordit

  Pozita: Anëtar i Bordit në FSUNK Institucioni: Kolegji Universi Email: abedin.bahtiri.fsunk@gmail.com

 • Blerta Dibrani

  Anëtare e Bordit

  Pozita: Anëtare e Bordit në FSUNK Institucioni: Universiteti i Prishtinës Email: blerta.dibrani.fsunk@gmail.com

 • Afrim Selimaj

  Anëtar i Bordit

  Pozita: Anëtar i bordit në FSUNK Institucioni: Universiteti i Pejës Email: afrim.selimaj.fsunk@gmail.com

 • Adelina Emini

  Anëtare e Bordit

  Pozita: Anëtare e bordit në FSUNK Institucioni: Universiteti i Prishtinës Email: adelina.emini.fsunk@gmail.com

 • Abdyl Beqiri

  Anëtar i bordit

  Pozita: Anëtar i bordit në FSUNK Institucioni: Email: abdyl.beqiri.fsunk@gmail.com

Këshilli Mbikëqyrës i FSUNK-së

 • Fidan Hamiti

  Kryetar i Këshillit

  Pozita: Kryetar i Këshillit Mbikëqyrës në FSUNK Email: fidan.hamiti@fsunk-kos.org

 • Bahri Gjinovci

  Anëtar i Këshillit

  Pozita: Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës në FSUNK Email:

 • Sara Fusha

  Anëtare e Këshillit

  Pozita: Anëtare e Këshillit Mbikëqyrës në FSUNK Email:

 • Ibish Mazreku

  Anëtar i Këshillit

  Pozita: Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës në FSUNK Email:

 • Artan Kryeziu

  Anëtar i Këshillit

  Pozita: Anëtar i Këshillit Mbikëqyrës në FSUNK Email:

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian