FSUNK
20 Kor

Kupa Botërore Universitare në Hendboll e organizuar nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës mblodhi në Prishtinë rreth 300 studentë-hendbollistë nga e mbarë bota. Studentët, pjesa dërrmuese e të cilëve është hera e parë e kanë vizituar Kosovën, mbetën të mahnitur me organizimin. Daniella Millotova, studente nga Universiteti Palacky në Olomuc, Republika Çeke, tha që…

18 Kor

Pas një jave adrenalinë, brohoritje, humbje dhe fitore, FISU Kupa Botërore Universitare në Hendboll u kurorëzua me ekipet fituese. Kjo kupë u organizua nga Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK), nën ombrellën e Federatës Ndërkombëtare të Sportit Universitar (FISU), Të dielën, në një atmosferë brilante, u shpallën kampionë të kësaj ngjarjeje botërore ekipi i…

08 Kor

Të nderuar përfaqësues të medieve, Ju informojmë që tashmë është hapur thirrja për akreditim të medieve për të mbuluar aktivitetet në kuadër të Kupës Botërore Universitare në Hendboll 2022. Për të u akredituar, ju lutëm plotësojeni formularin në këtë link: https://wuchandball2022.com/page.aspx?id=1,28 Në rast që keni ndonjë pyetje rreth akreditimit apo çështjeve të tjera të ndërlidhura me…

06 Kor

Përveç pasionit për sport, ata kanë pasion edhe punën vullnetare, sidomos kur bëhet fjalë për aktivitetet kulturore. Rreth 120 studentë nga qytete të ndryshme të Kosovës janë bërë bashkë që të kontribuojnë në organizimin e njërit prej eventeve më të mëdha në fushën e sportit: FISU Kupa Botërore Universitare në Hendboll 2022. Mbi të gjitha,…

05 Kor

Kanë mbetur edhe pak ditë nga fillimi i ngjarjes më të madhe sportive të organizuar në Kosovë, FISU Kupa Botërore Universitare e Hendbollit 2022. Kjo ngjarje, organizatore e të cilës është Federata e Sporteve Universitare e Kosovës, do të mbahet nga 11 deri më 17 korrik, në Prishtinë. Në përzgjedhjen dhe drejtimin e ekipeve të…