FSUNK
05 Mar

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka inauguruar sot Ligat Universitare në futsal (M), volejboll (F) dhe ping-pong (F & M). I lumtur për realizimin e suksesshëm të kësaj iniciative të FSUNK-së u shpreh presidenti i Federatës, z. Musa Selimi, i cili i përgëzoi studentët për hapin që kanë marrë duke u bërë pjesë e…

04 Mar

Ftohen të gjitha ekipet e përzgjedhuara dhe përfaqësuesit e tyre se me datë 05.03.2020, në ora 10:00 të jenë në ceremoninë e hapjes së Ligave Universitare në “Sallën 1 Tetori”. Pas ceremonisë së hapjes, fillojmë me garat në futsal, ping- pong, dhe volejboll. Të gjtha aplikimet nga studentët/studentet të cilat nuk janë plotësuar në rregull…