FSUNK
20 Sht

Sot Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK) dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar (FSHSU), kanë shënuar Ditën Ndërkombëtare të Sportit Universitar (IDUS), me konferencë ndërkombëtare, gjatë së cilës u diskutua në veçanti për rolin e pandemisë COVID-19 në sport. Punimet e konferencës i hapi z. Musa Selimi, i cili i falënderoi të pranishmit për…

08 Sht

Dje, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Këshilli Organizativ i Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll, 2022, ka zhvilluar mbledhjen e parë të tij.  Gjatë këtij takimi është diskutuar në detaje për aspektet organizative të këtij kampionati botëror, i cili do të mbahet në Prishtinë. Në këtë mbledhje është bërë prezantimi i masterplanit…

07 Sht

Vlera Bahtiri, studente në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka përfaqësuar Federatën e Sporteve Universitare të Kosovës në Akademinë e Studentëve Ambasadorë të Federatës Ndërkombëtare të Sporteve Universitare, 2020-21. Në periudhën 4-6 shtator 2020, u mbajt Akademia e Liderëve dhe Vullnetarëve e FISU-së, e cila ishte planifikuar…