FSUNK
30 Dhj

Të  nderuar drejtues të Universiteteve, Kolegjeve dhe akademive Universitare, Përfaqësues të Shoqatave Sportive, pedagogë, trajnerë, student  të sporteve të ndryshme,  gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë, ju asociacione sportive, qytetarë të Republikës së Kosovës, Ndajë kënaqësinë me ju, në emër të Federatës të Sporteve Universitare të Kosovës, me kujtimin e sukseseve të Vitit 2022. Uroj që Viti…