FSUNK
17 Shk

Me rastin e festës së 17 shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, presidenti i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, Musa Selimi, ua uron këtë festë gjithë sportdashësve, studentëve, të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe shqiptarëve kudo në botë. Ne këtë ditë feste, ai përkujton të gjithë ata që dhanë jetën që…