FSUNK
21 Sht

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Sportit Universitar

Kampusit të Universitetit të Prishtinës ka kohë që i kishte munguar një ditë si kjo! Tradita e shënimit të Ditës Ndërkombëtare...
11 Sht

Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit Evropian të Sportit Universitar (EUSA)

Presidentja e #FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit Evropian të Sportit Universitar (#EUSA), e cila u...
08 Sht

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA), pjesëmarrëse studentja e Universitetit të Prishtinës dhe e FSUNK-së, Finesa Sylejmani

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA) ka nisur sot. Pjesë e këtij projekti unik të arsimit, i cili shërben si...
03 Sht

Streetball e organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina

ërveç që na pret shumë argëtim, në aktivitetin e #Streetball të organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina do të këtë edhe...
02 Sht

Besim Aliti, emërohet sekretar i përgjithshëm i Komitetit Olimpik të Kosovë

Besim Aliti është emëruar sekretar i përgjithshëm i Komitetit Olimpik të Kosovës. Vendimi është marrë në mbledhjen e katërt të Bordit...
25 Gus

Kosova, nikoqire e Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll 2022

Kosova do të jetë nikoqire e Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll i cili do të mbahet me datat 11 – 17...
03 Gus

Prishtina së shpejti do të jetë nikoqire e Kampionatit Botëror për Universitete në Hendboll 2022 – WUC2022

Prishtina së shpejti do të jetë nikoqire e Kampionatit Botëror për Universitete në Hendboll 2022 – #WUC2022. Për organizimin e tij,...
12 Kor

Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi në intervistën e saj për Klan Kosova flet për Kampionatin Botëror Universitar në Hendboll 2022

Presidentja e FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi në intervistën e saj për Klan Kosova ka folur për Kampionatin Botëror Universitar në Hendboll 2022,...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian