FSUNK
23 Qer
fsunk

Sot me ceremoni simbolike shënuam mbylljen e Ligave Universitare

Së bashku me studentët, të pranishëm ishin edhe drejtues të FSUNK-së, rektorë, dekanë, profesorë, partnerë të FSUNK-së dhe pjesëtarët e ekipit...
14 Qer
fsunk

Futsall – Orari i ndeshjeve Java X

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e X-të në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin,...
08 Qer
fsunk

Futsall – Orari i ndeshjeve Java IX

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e IX-të në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin,...
30 Maj
fsunk

Futsall – Orari i ndeshjeve Java VIII

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e VIII-të në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin,...
23 Maj
fsunk

Futsall – Orari i ndeshjeve Java VII

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e VII-të në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin,...
16 Maj
fsunk

Futsall – Orari i ndeshjeve Java VI

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e VI-të në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin,...