FSUNK
09 Mar

Në Asamblenë Zgjedhore të Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, të mbajtur dje në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës, u votua unanimisht që drejtimin e FSUNK-së për katër vitet e ardhshme, ta merr prof. Diellza Kelmendi. Kelmendi, pasi u votua për kryetare të Federatës njëzëri nga të gjithë…