FSUNK
30 Pri

Liga Universitare po vazhdon edhe sot. Garat në pingpong u mbajtën në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të UP-së.  Të lumtur për rikthimin e Ligës në Pingpong, të pezulluar si pasojë e pandemisë, u shprehën studentët pjesëmarrës. Ata po e vlerësojnë lartë punën e FSUNK-së të bërë për rinisjen e aktiviteteve të…

23 Pri

Presidentja e Federatës së Sportit Universitar të Kosovës, znj. Diellza Shaqiri – Kelmendi, ka pranuar letra urimi nga kryesuesit e Federatës Ndërkombëtare të Sporteve Universitare (FISU), si dhe Asociacioni Evropian i Sporteve Universitare (EUSA), me rastin e zgjedhjes së saj në funksionin e presidentes së FSUNK-së. Ne letrën e përcjellë nga z. Leonz Eder, u.d….

23 Pri

FSUNK-ja po rinis Ligat Universitare këtë të diele.Ligat do të fillojnë në sportin e futsalit (M), ndërkaq gjatë javëve në vijim, do të vazhdojmë me garat në ping-pong ( M dhe F) dhe në volejboll (F).Ligat Universitare filluan me 5 mars 2020, në futsall, volejboll dhe pingpong. Për shkak të kufizimeve të vendosura si pasojë…