FSUNK
24 Dhj

Viti 2020 ka qenë vit shumë i vështirë dhe sfidues. Në këtë funvdit, të qëndrojmë optimistë dhe me vullnet në trajtimin e sfidave aktuale dhe ato që na presin gjatë 2021-tës.   Gëzuar festat e fundvitit!    

16 Dhj

Federata e Sporteve Universitar e Kosovës (FSUNK), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti -Doping për Kosovë (KosADA), ku së bashku do të mbështesim vlerat olimpike dhe integritetin në sport duke ndarë luftën kundër dopingut në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëv dhe parandalimit të pasojave nga substancat dopinguese.   Memorandumi u nënshkrua…