FSUNK
25 Pri

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e katër në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin, kliko këtu.   Studentët duhet të posedojnë me vete: Librezen e FSUNK & ID Studentore. Vendi: Salla “1 Tetori” – Prishtinë, afer Konvikteve të studentëve. Vërejtje: Ekipet duhet të paraqiten 30 minuta para fillimit…

14 Pri

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e tretë në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin, kliko këtu.   Studentët duhet të posedojnë me vete: Librezen e FSUNK & ID Studentore. Vendi: Salla “1 Tetori” – Prishtinë, afer Konvikteve të studentëve. Vërejtje: Ekipet duhet të paraqiten 30 minuta para fillimit…

11 Pri

Duke klikuar në linkun e poshtëshenuar gjeni orarin e ndeshjeve për xhiron e dytë në Futsall – Liga Universitare. Shkarko orarin, kliko këtu.   Studentët duhet të posedojnë me vete: Librezen e FSUNK & ID Studentore. Vendi: Salla “1 Tetori” – Prishtinë, afer Konvikteve të studentëve. Vërejtje: Ekipet duhet të paraqiten 30 minuta para fillimit…

07 Pri

Në sallën “1 Tetori” në Prishtinë sot u shënua hapja zyrtare e Ligës Universitare, të organizuar nga Federata e Sportit Universitar të Kosovës. Liga Universitare është ngjarja e cila bashkon studentët nga i gjithë vendi, për të garuar në disiplinat, si: futsall, basketboll 3×3, pingpong dhe volejboll. Hapjen e Ligës Universitare e beri u.d. kryetari…

04 Pri

Federata e Sporteve Universitare të Kosovës ka nënshkruar sot kontratë me kompaninë Al – Trade Center, përmes së cilës Al – Trade do të jetë sponsor gjeneral i Ligave Universitare të organizuara nga FSUNK-ja. I lumtur për arritjen e këtij bashkëpunimi, nga i cili do të përfitojnë studentët e universiteteve dhe kolegjeve vendore, u shpreh…