FSUNK
21 Sht

Kampusit të Universitetit të Prishtinës ka kohë që i kishte munguar një ditë si kjo! Tradita e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar vazhdoi, por në një atmosferë ndryshe të cilën FSUNK-ja e solli në bashkëpunim me 3X3 Prishtina, në kampusin e UP-së para Bibliotekës Kombëtare “Pjeter Bogdani”.   Sot, tetë ekipe nga Universiteti…

11 Sht

Presidentja e #FSUNK-së, Diellza Shaqiri-Kelmendi mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit Evropian të Sportit Universitar (#EUSA), e cila u mbajt sot në Budapest të Hungarisë, ku përfaqësoi Kosovën në fushën e sportit universitar. Pas shumë sfidave me të cilat është përballur sporti kudo në botë, si pasojë e pandemisë Covid-19, anëtarët e EUSA-s…

08 Sht

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA) ka nisur sot. Pjesë e këtij projekti unik të arsimit, i cili shërben si platformë e komunikimit ndërmjet studentëve liderë dhe federatave të sporteve universitare nga mbarë bota, është edhe studentja e Universitetit të Prishtinës dhe e FSUNK-së, Finesa Sylejmani. FVLA do të mbahet online në periudhën 8…

03 Sht

ërveç që na pret shumë argëtim, në aktivitetin e #Streetball të organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina do të këtë edhe shpërblime të tjera.  Lojërat do të mbahen në hapësirën para Bibliotekës Kombëtare, me datë 20 shtator, me fillim nga ora 12:00. Aktiviteti po organizohet në kuadër të Javës Evropiane të Sportit në Kosovë.  …