FSUNK
04 Pri

Federata e Sporteve Universitare të Kosovës ka nënshkruar sot kontratë me kompaninë Al – Trade Center, përmes së cilës Al – Trade do të jetë sponsor gjeneral i Ligave Universitare të organizuara nga FSUNK-ja. I lumtur për arritjen e këtij bashkëpunimi, nga i cili do të përfitojnë studentët e universiteteve dhe kolegjeve vendore, u shpreh…

03 Gus

Prishtina së shpejti do të jetë nikoqire e Kampionatit Botëror për Universitete në Hendboll 2022 – #WUC2022. Për organizimin e tij, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK) dhe Federata e Hendbollit e Kosovës (FHK) nënshkruan memorandum të bashkëpunimit, në kuadër të të cilit përcaktuan konditat për organizimin e ngjarjes më të rëndësishme sportive hendbollistike…

07 Maj

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm më Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Presidentja e FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi, ka nënshkruar sot memorandum të mirëkuptimit me dekanin e FEFS-UP, z. Musa Selimi. Marrëveshja e nënshkruar sot ka për qëllim mbështetjen reciproke, të bazuar…

16 Dhj

Federata e Sporteve Universitar e Kosovës (FSUNK), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti -Doping për Kosovë (KosADA), ku së bashku do të mbështesim vlerat olimpike dhe integritetin në sport duke ndarë luftën kundër dopingut në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëv dhe parandalimit të pasojave nga substancat dopinguese.   Memorandumi u nënshkrua…

22 Kor

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre.  Presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi dhe ai i FBOUK-së, Gani Pajaziti nënshkruan protokollin e bashkëpunimit. Qëllimi i kësaj marrëveshje është organizimi i përbashket i turneve të ndryshëm, liga universitare, garat ndërkombëtare etj.  

12 Qer

“Një komb, një kampionat” ishte moto që sot Federata e Sportit Universitar e Kosovës dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar lansuan në ditën kur u bë edhe nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet tyre. Në ambientet e Universitetit “Aleksandër Moisiu” në Durrës, presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi dhe ai i FSHSU-së, Besnik Veliu nënshkruan protokollin…

23 Pri

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u bë sot nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës dhe MKRS-së. Nënshkrimin e këtij memorandumi e bënë presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, si dhe ministrja e MKRS-së, znj. Vlora Dumoshi. Presidenti Selimi u shpreh i lumtur që FSUNK-ja po…

29 Jan

Aktivitetet e saj, Federata e Sportit Universitar të Kosovës i ka vazhduar me nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit me Shoqatën e Gazetarëve Sportiv të Kosovës. Memorandumi i nënshkruar në ambientet e FSUNK-së, synon të vejë konditat zyrtare të bashkëpunimit ndërmjet të dyja palëve, në mënyrë që bashkëpunimi t’i shërbejë sportit universitar dhe raportimit nga vendi…