FSUNK
22 Kor

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre.  Presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi dhe ai i FBOUK-së, Gani Pajaziti nënshkruan protokollin e bashkëpunimit. Qëllimi i kësaj marrëveshje është organizimi i përbashket i turneve të ndryshëm, liga universitare, garat ndërkombëtare etj.  

09 Kor

Sot presidenti i FSUNK-së, prof. asoc. dr. Musa Selimi, u rizgjodh dekan në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit, të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Ishte pikërisht lidershipi i dëshmuar i tij në FEFS për mandatin e kaluar, ndër arsyet kryesore të avancimit të madh të këtij fakulteti gjatë kësaj periudhe. Madje, është kontributi i tij…

02 Kor

Sot shënohet Dita Ndërkombëtare e Gazetarëve Sportivë. Në këtë ditë, presidenti i FSUNK-së, Musa Selimi, falënderon gazetarët për kontributin e dhënë, teksa vlerëson lartë punën e tyre në promovimin e sportit universitar.  “Ne misionin e tyre për informim të shpejtë, objektiv dhe edukativ, gazetarët e sportit luajnë një rol të madh në promovimin e sportit…