FSUNK
19 Maj

Sot, Bordi Drejtues i FSUNK-së virtualisht zhvilloi mbledhjen e radhës, gjatë të cilës u diskutua rreth aktiviteteve të Federatës në vijimësi, si dhe koordinimin e garave dhe aktiviteteve të tjera, të pezulluara si pasojë e pandemisë së COVID-19. Bordi Drejtues, i prirë nga presidenti Musa Selimi, u dakordua që aktivitetet e Ligave Universitare, të inauguruara…

14 Maj

Presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, i shoqëruar nga sekretarja e Federatës, znj. Venita Smakaj, ishin pjesë e video-konferencës së dytë të mbajtur nga Komiteti Olimpik i Kosovës, se bashku me federatat sportive të vendit. Në këtë takim, presidenti Selimi informoi rreth gjendjes aktuale në Federatë, si dhe shprehu gatishmërinë dhe dëshirën e Federatës që…