FSUNK
07 Maj
fsunk

FSUNK ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm me Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka formalizuar sot bashkëpunimin e kahershëm më Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit...
16 Dhj
fsunk

FSUNK nënshkruan memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti – Doping për Kosovë

Federata e Sporteve Universitar e Kosovës (FSUNK), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti -Doping për Kosovë (KosADA), ku së...
22 Kor
fsunk

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës dhe Federata e Boullingut e Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimit ndërmjet tyre.  Presidenti i FSUNK-së, Musa...
12 Qer
fsunk

Në Durrës, nënshkruhet Memorandum Bashkëpunimi ndërmjet FSUNK-së dhe FSHSU-së

“Një komb, një kampionat” ishte moto që sot Federata e Sportit Universitar e Kosovës dhe Federata Shqiptare e Sportit Universitar lansuan...
23 Pri
fsunk

FSUNK nënshkruan memorandum të bashkëpunimit me MKRS-në

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u bë sot nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sporteve...
29 Jan
fsunk

FSUNK-ja lidh memorandum të bashkëpunimit me Shoqatën e Gazetarëve Sportiv të Kosovës

Aktivitetet e saj, Federata e Sportit Universitar të Kosovës i ka vazhduar me nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit me Shoqatën e...
sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian