FSUNK
28 Nën

Të nderuar Shqiptarë kudo në botë, I nderuari Komuniteti Sportiv Shqiptar Të dashur studentë, Të nderuara Universitete, Kolegje e Akademi. Nëntori i festave të kombit tonë. 28 nëntori – Dita e Flamurit simbolikë e unitetit shqiptar, krenari kombëtare. Tash e 109 vjetë Shqipëri të thonë dhe gjithmonë të duam. Sportistë të dashur urime me dashuri…

25 Nën

Për të diskutuar rreth iniciativave të reja në promovim të sportit universitar dhe hapave ekzekutiv që duhet të ndërmerren, Bordi Drejtues i FSUNK-së mbajti sot mbledhjen e radhës. Me votim unanim, anëtarët drejtues votuan për ushtrues detyre të presidentit të FSUNK-së, Gani Ibrahimin. Ibrahimi ka dhënë kontribut të jashtëzakonshëm për Federatën e Sporteve Universitare që…

05 Nën

Presidentja Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës (FSUNK), znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi ka takuar sot rektorin e Universiteti i Prishtinës, prof. dr. Naser Sahitin. I pranishëm në këtë takim ishte edhe prof. Florim Isufi, anëtar i Këshillit Drejtues të UP-së. Në këtë takim është diskutuar rreth promovimit të sportit universitar në vend, si dhe pozicionit të…