FSUNK

Ora 7 – Federata e Sporteve Universitare drejt një organizimi super të madh – Klan Kosova

Ora 7 – Federata e Sporteve Universitare drejt një organizimi super të madh – Klan Kosova

Ora 7 – Federata e Sporteve Universitare drejt një organizimi super të madh – Klan Kosova Në pjesën e dytë të mëngjesit, gazetari Kron Sadiku, solli një material mbi Federatën e Sporteve Universitare. Se cilat janë misionet e saja dhe për çka po bëhen gati e kuptojmë përmes reportazhit.

Geplaatst door Ora Shtate nê Klan Kosova op Woensdag 19 februari 2020

Presidenti Musa Selimi sot ishte i ftuar në RTK

AKTUAL – 12.10.2019

AKTUAL KOSOVA ORGANIZATORE E KAMPIONATIT BOTËROR PËR UNIVERSITETE NË HENDBOLLEdicionin e emisionit AKTUAL e zhvillojmë në njërën nga sallat e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe të Sportit në Prishtinë ku sot do të bisedojmë për organizimin në Kosovë të kampionatit botëror në hendboll për universitete më 2022. Po ashtu do të flasim edhe për përgatitjen e sportistëve të rinj dhe arsimtarëve të sportit në Kosovë. Të gjitha këto do t’i bisedojmë me dekanin e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Musa Selimi njëherësh kryetar i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës.

Geplaatst door RTK op Dinsdag 10 december 2019

Presidenti Musa Selimi i ftuar në emisionin Arena Sportive – RTK

Arena Sportive 08.12.2019

ARENA SPORTIVE 08.12.2019

Geplaatst door Artan Muhaxhiri op Zondag 8 december 2019

Java Evropiane e Sportit në Kosovë. Përmbledhje e sporteve universitare

Sportet universitare

Dita 4 – Java Evropiane e Sportit në Kosovë. Përmbledhje e sporteve universitareDay 4 – European Week of Sport in Kosovo. Summary of Sports in UniversitiesEuropean Commission #beactive #ewoskosovo #beactive5

Geplaatst door Java Evropiane e Sportit ne Kosove/European Week of Sport in Kosovo op Donderdag 26 september 2019

Dita Ndërkombëtare e Sportit Universitar

IDUS 2019

Dita nderkombetare e sportit universitar International Day of University Sports (IDUS 2019)Prishtina, 20.09.2019

Geplaatst door Artan Muhaxhiri op Zaterdag 21 september 2019

Ceremonia e çeljes së finaleve të kampionateve të para studentore Shqiptare

Ceremonia e çeljes së finaleve të kampionateve të para studentore Shqiptare.30 Maj-01 Qershor,”Dolce Vita”-Durres.Në këtë ceremoni ishtë i pranishëm Kryetari i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës z.Musa Selimi ku ju nda edhe një mirënjohje.Fjalimi i Kryetarit :

Geplaatst door Federata e Sporteve Universitare e Kosovës op Vrijdag 31 mei 2019

Zhonglerat Agushi dhe Ajeti drejt rekordeve të reja në “Guinness”

Geplaatst door Federata e Sporteve Universitare e Kosovës op Vrijdag 10 mei 2019

Ceremonia permbyllëse e Javës të Sportit Evropian në Kosovë(2018)

Ceremonia permbyllëse e Javës të Sportit Evropian në Kosovë

Geplaatst door Federata e Sporteve Universitare e Kosovës op Woensdag 26 september 2018

Dita ndërkombëtare e sportit universitar(2017)

U mbajt dita ndërkombëtare e sportit universitar

U mbajt dita ndërkombëtare e sportit universitar

Geplaatst door Telegrafi.com op Woensdag 20 september 2017