FSUNK
23 Pri

Në ambientet e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, u bë sot nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës dhe MKRS-së. Nënshkrimin e këtij memorandumi e bënë presidenti i FSUNK-së, z. Musa Selimi, si dhe ministrja e MKRS-së, znj. Vlora Dumoshi. Presidenti Selimi u shpreh i lumtur që FSUNK-ja po…

02 Pri

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive. Studentet Leonita Hoxha dhe Xhuda Krruti përmes kësaj videoje na thonë që “faktori më i rëndësishëm për kalimin e kësaj pandemie është shëndeti fizik, andaj kujdesuni për trupin tuaj, sepse…