FSUNK

Shumë momente interesante solli sot java e I-rë e Ligës Universitare në Futsall. Ardit Lahu & Dielli Brovina sollën spektakël duke shënuar hat-tricks në paraqitjet e tyre.
Shih fotografitë për momentet më të bukura, rezultatet dhe renditjen tabelare.

7 Mars, 2024