FSUNK
29 Jan

Aktivitetet e saj, Federata e Sportit Universitar të Kosovës i ka vazhduar me nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit me Shoqatën e Gazetarëve Sportiv të Kosovës. Memorandumi i nënshkruar në ambientet e FSUNK-së, synon të vejë konditat zyrtare të bashkëpunimit ndërmjet të dyja palëve, në mënyrë që bashkëpunimi t’i shërbejë sportit universitar dhe raportimit nga vendi…

15 Jan

Bordi Ekzekutiv i FSUNK-së, në mbledhjen e mbajtur dje, me datë 14 janar 2020, në zyrat e federatës, në bazë të propozimit të presidentit të FSUNK-së, z. Musa Selimi, ka emëruar në pozitën e sekretares së përgjithshme të FSUNK-së, znj. Venita Smakaj. Emërimin e saj si sekretare të përgjithshme e votuan në mënyre unanime dhe…