FSUNK
Federata e Sporteve Universitare e Kosovës

FSUNK

Më datën 17 Gusht 2017, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës, pranohet me të drejta të plota si anëtarja më e re në Federatën e Sporteve Universitare Ndërkombëtare (FISU).

FISU është themeluar me qëllim të promovimit të vlerave të sportit dhe praktikimin e sportit në harmoni me jetën studentore.

 

Kampionatet Botëror të Sportit Universitar

  • Karate
  • Futboll
  • Basketboll
  • Not
  • Xhudo

TAKIME DHE MARRËVESHJE

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian