FSUNK
17 Nën

Në Torino të Italisë është mbajtur Asambleja e Përgjithshme e 36-të e Federatës Ndërkombëtare të Sporteve Universitare. E pranishme në aktivitetet e organizuara nga FISU me 15 dhe 16 nëntor 2019, ishte edhe FSUNK-ja, me përfaqësues presidentin Musa Selimi. 🗺️⚽ Gjatë takimeve të organizuara në kuadër të këtij aktiviteti, Selimi pati rastin qe të përfaqësoj…