FSUNK
Sot Akademia për Lidership dhe Vullnetarizëm, në bashkëpunim ne FSUNK-në, vazhduan me ditën e dytë të Konferencës për Lidership dhe Vullnetarizëm.
Gjatë ditës, personalitete eminente vendore dhe ndërkombëtare të sportit universitar prezantuan para studentëve pjesëmarrës në këtë aktivitet. Edhe studentët pjesëmarrës patën rastin që të jenë pjesë aktive e konferencës duke prezantuar pikëpamjet e tyre në kuadër të sesioneve të Akademisë.
Pas kësaj konference dy ditore, ALV-ja dhe FSUNK-ja do të vijojnë me aktivitete të tjera, të cilat do të i shërbejnë parapërgatitjeve të përgjithshme për organizimin e Kampionatit Botëror në Hendboll për Universitete, 2022.
 
Shkarko të gjitha fotografitë, kliko këtu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
26 Qershor, 2021
Tags: