FSUNK

Njoftohen ekipet pjesëmarrëse në kampionatin e Beach Volley-it, se kampionati fillon neser(10.06.2021) në ora 10:00 dhe të gjitha ekipet duhet të paraqiten ne ora 09:50 te fusha e Beach Volleyt te Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit.

 

Nga FSUNK.

9 Qershor, 2021