FSUNK
Pas dy javësh në krye të tabelës së Ligës Universitare në Futsal, UBT – Higher Education Institution në ndeshjen e sotme të zhvilluar në kuadër të xhiros së VII-të është zhvendosur nga pozita e të parit.
Gjatë ndeshjes kryesore të kësaj xhiroje, UBT u mposht nga UP FEFS 1 (Universiteti i Prishtinës) me vetëm një gol epërsi. 
Ndeshje të tjera interesante solli kjo xhiro, me shumë gola dhe entuziazëm.
 
Prijës në renditjen tabelare të Ligës Universitare në Futsal, pas zhvillimit të xhiros së VII-të është UP FEFS 2.
Deri në përfundim të Ligës kanë mbetur edhe dy xhiro. Kush mendoni që do të jetë fitues?
 

3 Qershor, 2021
Tags: