FSUNK
Me shumë entuziazëm u përcoll xhiroja e VIII-të e Ligës Universitare në Futsal. ⚽
Ekipet kryesuese të Ligës kanë shënuar fitore edhe në këtë xhiro.
Rezultatet dhe disa fotografi nga xhiroja e zhvilluar dje i gjeni të bashkëngjitura.
 
8 Qershor, 2021
Tags: