FSUNK
Plotësojeni formularin në linkun në vijim: shorturl.at/uKOY3, për tu bërë pjesë e Kampionatit të Beach Volley që po organizon FSUNK-ja.
Fitoni shpërblime, argëtohuni, si dhe luani për të përfaqësuar Kosovën në Kampionatin e Sporteve Universitare që do të organizohet në Shqipëri.
Aplikimi është i hapur deri më 9 qershor.
8 Qershor, 2021
Tags: