FSUNK
Nga ora 10:00 të hënën nis xhiroja e VIII-të e Ligës Universitare në Futsal.
Aktualisht, dy ekipet e para janë FEFS 1 dhe FEFS 2, të cilat kanë pikët e njëjta.
Shumëçka do të definohet në xhiron e parafundit të kësaj Lige, e cila do të zhvillohet me 7 qershor!
 
5 Qershor, 2021
Tags: