FSUNK
02 Pri

Që nga karantinimi, FSUNK-ja ka filluar nismen “𝐑𝐫𝐢 𝐧’𝐬𝐡𝐩𝐢, 𝐩𝐨𝐫 𝐦𝐨𝐬 𝐫𝐫𝐢 𝐩𝐚𝐬𝐢𝐯!”, duke ftuar studentët që të ndajnë me ne rutinat e tyre sportive. Studentet Leonita Hoxha dhe Xhuda Krruti përmes kësaj videoje na thonë që “faktori më i rëndësishëm për kalimin e kësaj pandemie është shëndeti fizik, andaj kujdesuni për trupin tuaj, sepse…

05 Mar

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës ka inauguruar sot Ligat Universitare në futsal (M), volejboll (F) dhe ping-pong (F & M). I lumtur për realizimin e suksesshëm të kësaj iniciative të FSUNK-së u shpreh presidenti i Federatës, z. Musa Selimi, i cili i përgëzoi studentët për hapin që kanë marrë duke u bërë pjesë e…

04 Mar

Ftohen të gjitha ekipet e përzgjedhuara dhe përfaqësuesit e tyre se me datë 05.03.2020, në ora 10:00 të jenë në ceremoninë e hapjes së Ligave Universitare në “Sallën 1 Tetori”. Pas ceremonisë së hapjes, fillojmë me garat në futsal, ping- pong, dhe volejboll. Të gjtha aplikimet nga studentët/studentet të cilat nuk janë plotësuar në rregull…

17 Shk

Me rastin e festës së 17 shkurtit – Ditës së Pavarësisë së Kosovës, presidenti i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës, Musa Selimi, ua uron këtë festë gjithë sportdashësve, studentëve, të gjithë qytetarëve të Republikës së Kosovës dhe shqiptarëve kudo në botë. Ne këtë ditë feste, ai përkujton të gjithë ata që dhanë jetën që…

29 Jan

Aktivitetet e saj, Federata e Sportit Universitar të Kosovës i ka vazhduar me nënshkrimin e memorandumit të bashkëpunimit me Shoqatën e Gazetarëve Sportiv të Kosovës. Memorandumi i nënshkruar në ambientet e FSUNK-së, synon të vejë konditat zyrtare të bashkëpunimit ndërmjet të dyja palëve, në mënyrë që bashkëpunimi t’i shërbejë sportit universitar dhe raportimit nga vendi…

15 Jan

Bordi Ekzekutiv i FSUNK-së, në mbledhjen e mbajtur dje, me datë 14 janar 2020, në zyrat e federatës, në bazë të propozimit të presidentit të FSUNK-së, z. Musa Selimi, ka emëruar në pozitën e sekretares së përgjithshme të FSUNK-së, znj. Venita Smakaj. Emërimin e saj si sekretare të përgjithshme e votuan në mënyre unanime dhe…