FSUNK
Këtë vit sfidues për sportin, FSUNK-ja e përmbylli me aktivitet me studentë, gjatë të cilit u zhvilluan gara në sportin e futsallit dhe volejbollit. 
Në këtë aktivitet, i cili u mbajt në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të Universitetit të Prishtinës, të pranishëm ishin: u.d presidentja e FSUNK-së, znj. Diellza Shaqiri-Kelmendi, anëtarët e bordit dhe sekretarja e përgjithshme e FSUNK-së.
Ky projekt është i dyti i mbajtur në hapësirat universitare që nga shpërndarja e pandemisë Covid-19 në vendin tonë, si dhe është i financuar nga Komuna e Prishtinës.
 
24 Dhjetor, 2020
Tags: ,

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.