FSUNK
Federata e Sporteve Universitar e Kosovës (FSUNK), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti -Doping për Kosovë (KosADA), ku së bashku do të mbështesim vlerat olimpike dhe integritetin në sport duke ndarë luftën kundër dopingut në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëv dhe parandalimit të pasojave nga substancat dopinguese.
 
Memorandumi u nënshkrua nga koordinatori i Agjensioni të Kosovës për Anti-Doping Dr.Gezim Murseli dhe U.D.Kryetar të Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës Diellza Kelmendi.
 
 
16 Dhjetor, 2020
Tags: ,

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.