FSUNK
17 Nën

Në Torino të Italisë është mbajtur Asambleja e Përgjithshme e 36-të e Federatës Ndërkombëtare të Sporteve Universitare. E pranishme në aktivitetet e organizuara nga FISU me 15 dhe 16 nëntor 2019, ishte edhe FSUNK-ja, me përfaqësues presidentin Musa Selimi. 🗺️⚽ Gjatë takimeve të organizuara në kuadër të këtij aktiviteti, Selimi pati rastin qe të përfaqësoj…

04 Tet

FSUNK me 20 shtator iu bashkua botës në celebrimin e “Ditës Ndërkombëtare të Sportit Universitar”. 🤾‍♀️🤾‍♂️🎉 Nën ombrellën FISU – International University Sport, ne shënuam këtë ditë me shumë aktivitete sportive, ku morën pjesë afro 200 studentë. Për organizimin e kësaj dite, FISU ka përcjell një letër tek FSUNK, ku falënderon Federatën tonë, në veçanti…

27 Sht

Java Evropiane e Sportit ne Kosove/European Week of Sport in Kosovo dje pati folenë në Universitetin e Prishtinës, ku Federata e Sporteve Universitare e Kosovës (FSUNK), me ceremoni dhe aktivitete sportive shënoj këtë javë.🤾🏻‍♂️🤾🏻‍♀️ Ky aktivitet, sot, u fokusua në sportet universitare, ku në shënimin e kësaj jave, sot në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe…

sqAlbanian
en_GBEnglish sqAlbanian