FSUNK

FSUNK, në bashkëpunim me Federatën e Karatesë së Kosovës, po organizon kampionatin individual në sportin e karatesë për femra dhe meshkuj. 🥋

📅: 16 tetor 2019
⏱️: 10:00
📍 Salla “1 tetori”

Mos hezitoni të bëheni pjesë e kësaj gare atraktive.

8 Tetor, 2019