FSUNK

Presidenti Musa Selimi sot ishte i ftuar në RTK për të informuar më shumë rreth Kampionatit Botëror Universitar në Hendboll 2022, që do organizohet nga FSUNK.

Faleminderit RTK-së!

AKTUAL – 12.10.2019

AKTUAL KOSOVA ORGANIZATORE E KAMPIONATIT BOTËROR PËR UNIVERSITETE NË HENDBOLLEdicionin e emisionit AKTUAL e zhvillojmë në njërën nga sallat e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe të Sportit në Prishtinë ku sot do të bisedojmë për organizimin në Kosovë të kampionatit botëror në hendboll për universitete më 2022. Po ashtu do të flasim edhe për përgatitjen e sportistëve të rinj dhe arsimtarëve të sportit në Kosovë. Të gjitha këto do t’i bisedojmë me dekanin e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Musa Selimi njëherësh kryetar i Federatës së Sporteve Universitare të Kosovës.

Geplaatst door RTK op Dinsdag 10 december 2019

10 Dhjetor, 2019