FSUNK
ërveç që na pret shumë argëtim, në aktivitetin e #Streetball të organizuar nga FSUNK-ja dhe 3×3 Prishtina do të këtë edhe shpërblime të tjera. 
Lojërat do të mbahen në hapësirën para Bibliotekës Kombëtare, me datë 20 shtator, me fillim nga ora 12:00. 🏀
Aktiviteti po organizohet në kuadër të Javës Evropiane të Sportit në Kosovë.
 
 

Rregullat

 
 
3 Shtator, 2021

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.