FSUNK
Këtë të premte, në sallën e Gjimnastikës të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, do të zhvillohet xhiroja e V-të në Pingpong.
Garat e xhiros së parafundit të Ligës Universitare në pingpong fillojnë nga ora 13:00. 
 
Suksese studentëve!
 
26 Maj, 2021