FSUNK
Historia unike, bukuritë e rralla natyrore, traditat dhe kultura e pasur e Kosovës janë paraqitur në mënyrë fantastike në këtë video të studentes, Vlera Bahtiri
Vlera është e deleguara e FSUNK-së në FISU Student Ambassadors, të FISU – Federatës Ndërkombëtare të Sportit Universitare, falë aktivitetit të saj në organizimet e FSUNK-së. Ajo njihet si një studente e dalluar dhe sportiste premtuese.
Vlerat e vendi tonë, të paraqitura nga Vlera, ju ftojmë të i ndiqni në këtë video një-minutëshe.
 
Linku për të shfaqur videon e plotë, kliko këtu.
27 Maj, 2021