FSUNK
Këto janë rezultatet e xhiros së III-të dhe IV-të të Ligës Universitare në Pingpong. 
Momentet nga garat e studentëve tanë, të zhvilluara sot në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe Sportit i kemi ndarë me ju përmes këtyre fotografive.