FSUNK
06 Kor

Përveç pasionit për sport, ata kanë pasion edhe punën vullnetare, sidomos kur bëhet fjalë për aktivitetet kulturore. Rreth 120 studentë nga qytete të ndryshme të Kosovës janë bërë bashkë që të kontribuojnë në organizimin e njërit prej eventeve më të mëdha në fushën e sportit: FISU Kupa Botërore Universitare në Hendboll 2022. Mbi të gjitha,…

08 Sht

Akademia e Liderëve Vullnetarë të FISU-së (FVLA) ka nisur sot. Pjesë e këtij projekti unik të arsimit, i cili shërben si platformë e komunikimit ndërmjet studentëve liderë dhe federatave të sporteve universitare nga mbarë bota, është edhe studentja e Universitetit të Prishtinës dhe e FSUNK-së, Finesa Sylejmani. FVLA do të mbahet online në periudhën 8…

16 Dhj

Federata e Sporteve Universitar e Kosovës (FSUNK), ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Agjensionin për Anti -Doping për Kosovë (KosADA), ku së bashku do të mbështesim vlerat olimpike dhe integritetin në sport duke ndarë luftën kundër dopingut në shërbim të mirëqenies së shëndetit të sportistëv dhe parandalimit të pasojave nga substancat dopinguese.   Memorandumi u nënshkrua…