FSUNK
06 Mar

FSUNK, së bashku me Federatën e Karatesë organizuan sot Kampionatin Universitar në Karate. Studentë të universiteteve dhe kolegjeve të vendit i dhanë gjallëri sallës “1 Tetori”, duke garuar për të parin e këtij kampionati. Shpërblimet për të kampionët u ndanë nga përfaqësues të të dyja federatave, znj. Venita Smakaj, FSUNK, z. Nazmi Gashi – FKK…

07 Dhj

Studentët pjesë e FSUNK-së, përmes një sesioni informues të mbajtur nga Kosovo Rugby Federation, u informuan rreth këtij sporti. Përfaqësues nga KRF-ja prezantuan para studentëve një përmbledhje të rregullave kryesore dhe njohurive të përgjithshme të sportit të ragbit. Me anë të këtij aktiviteti është synuar që të rinjtë të mësojnë më shumë rreth sportit të…