FSUNK
Studentë të universiteteve dhe kolegjeve anëtare të FSUNK-së, garuan për kampionin e tenisit universitar.
 
Këtë aktivitet e përshëndetën edhe presidenti i FSUNK-së, Gani Ibrahimi, anëtari i Bordit, njëherësh dekani i Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportiv në UP, Musa Selimi, përfaqësuesi nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Enver Tahiraj dhe koordinatori i turneut, Jeton Hajdari.
 
Gjatë turneut, u premtua që tenisi u theksua që po punohet në masivizimin e sportit të tenisit në mesin e studentëve, si dhe u diskutua idea që ky sport, në të ardhmen, të shndërrohet në Ligë Universitare.
 
14 Prill, 2023
Tags: