FSUNK
Në përvjetorin e shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, së bashku me Këshillin Studentor të Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit, Federata e Sporteve Universitare e Kosovës organizoi turne në futsall. 
Turneu “Ejup Statovci”, që tashmë është shndërruar në tradicional, u mbajt në Ditën e Pavarësisë, në ambientet e Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit të UP-së.
Studentët përveç shpërblimeve të fituara, u shprehën të lumtur që patën rastin që të luajnë për nder të Ditës së Pavarësisë.
Turneu në futsall u organizua për Femra dhe Meshkuj. 
 
18 Shkurt, 2023
Tags: